AnasayfaHavayolu İhracat

Havayolu Kargo İhracat

Özellikle ticari işletmelerin en sık ihtiyaç duydukları profesyonel hizmetler arasında yer alan havayolu ihracatı konusunda talep edilen bütün hizmetler, alanında uzman kadrosu ile sektörde uzun yıllar boyunca başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam eden firmamız tarafından yerine getirilmektedir. Siz de bütçenize uygun seçenekler ile dünyanın dört bir yanına ihracat yapmak istediğinizde işletmenizin maliyet koşullarına göre en uygun fiyat seçeneklerinden yararlanmak için firmamız tarafından sağlanan profesyonel hizmetlere müracaat edebilirsiniz.

Güven ve Uygun Fiyat Odaklı Hizmet

İhracatını yaptığınız ürünlerin hangi sektörde olduğuna bakılmaksızın kolayca yurt dışında ticari faaliyetler için çıkarılıp kullanılmasını sağlayan firmamız, sektörün en başarılı havayolu ihracat şirketleri arasında kendisine yer bulmaktadır. Kurulduğu ve güven odaklı faaliyetlerine başladığı günden bu yana müşterilerine her zaman en uygun fiyat seçeneklerini sunan firmamızda kapı teslim seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca son teknoloji donanıma sahip kargo uçaklarında ürünlerin sigortalanması da mümkün olmaktadır.

Dünyanın dört bir yanına en güvenilir ve en hızlı şekilde teslimat avantajı sunan firmamızda görev yapan tüm çalışan ekibimiz, sektörde deneyimli ve kendi alanlarında uzman kişilerden oluşmaktadır. Bu sayede ihracat işlemleri için yurt dışı ülkelere transferi yapılan ürünlerin sektörel özelliklerine bakılmaksızın hepsinde birinci kalitede profesyonel hizmet sunulmaktadır. Böylelikle güven ve uygun fiyat odaklı hizmetlerimiz, sektörde her geçen gün popülerlik kazanarak işletmelerin yurt dışı ihracat işlemlerinde bir numaralı destekçisi konumuna gelmektedir.

Sigortalı İhracat Faaliyetleri

Dünyanın dört bir yanına en donanımlı ve güvenlikli kargo uçakları ile havayolu ihracat hizmeti götürmeyi başaran firmamızda, aynı zamanda müşterilerimizin talebine göre sigortalı hizmetler de sunulabilmektedir. Hangi sektörde faaliyet gösterirse göstersin fark etmeksizin yurt dışına mal veya ürün taşımak isteyen işletmelerin gönül rahatlığı ile yararlanabilecekleri hizmetlerimizde talep edilmesi halinde sigorta da yapılmaktadır. Bu sebeple gönderimini yaptığınız mal ve ürünlerin talep ettiğiniz zaman ve mekanda olmaması durumunda karşılaşabileceğiniz maddi zararlarınız da profesyonel ve güvenilir sigorta firmalarından tahsil ederek size ödenmektedir. Güven ve müşteri memnuniyeti odaklı havayolu ihracatı işlemleri için firmamızı tercih edebilirsiniz.