AnasayfaHavayolu Express

Havayolu Express Kurye

Yurt dışına ticari hizmetler gerçekleştiren işletme ve şirketlerin en çok ihtiyaç duydukları profesyonel karayolu ihracatı hizmetleri, alanında uzman ekibimiz ve son teknoloji donanıma sahip taşımacılık araçlarımız ile sunulmaya devam edilmektedir. İşletmelerin özellikle ticari faaliyetlerinde Avrupa’nın çeşitli bölgelerine yapacakları ürün ve mal gönderiminde güvenle tercih edebilecekleri firmamızda profesyonel donanıma sahip taşıma araçlarının yanı sıra her biri sektörün içinden yetişmiş deneyimli personelimiz de müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile sektörde adlarından sıkça söz ettirmeyi başarmaktadır.

Avrupa’ya ürün ve mal hizmeti gönderimi yapmak isteyen ticari işletmelerin Almanya (Kuzey Ren – Vestfalya Eyaleti) başta olmak üzere Hollanda, Belçika gibi önemli ticaret merkezlerine karayolu ihracatı için ihtiyaç duydukları profesyonel çözümler firmamızda yer almaktadır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini odak noktası haline getiren firmamızda, Avrupa ülkelerinin eksiksiz olarak tamamına karayolu ihracat hizmeti başarılı bir şekilde sunulmaya devam edilmektedir.

Profesyonel Taşımacılık Araçları

Yüklü miktardaki ürün veya malların ihracat faaliyetleriniz doğrultusunda hedeflediğiniz ülkelerde belirtilen konumlara en hızlı ve güvenilir şekilde transfer edilmesinde büyük bir görev üstlenen firmamız, geniş araç filosunda bulunan profesyonel taşımacılık araçları sayesinde ihracat işlemlerinizi başarılı şekilde sonuçlandırmanızı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra alanında uzman ekibimizin proaktif sorun çözümleri ile de gözünüz arkada kalmadan ihracat hizmetlerinizi başarılı şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Kurulduğu günden bu yana sektörün en güvenilir karayolu ihracat şirketi olarak sektörde adından sıkça söz ettirmeyi başaran firmamızın profesyonel hizmetlerinden faydalanmak için her bütçeye uygun fiyat seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Sigortalı Karayolu İhracatı

Araçlarımızda her ne kadar üst düzeyde güvenilirlik alt yapısı için gerekli olan tüm donanımlar eksiksiz biçimde bulunsa da ihracatını yaptığınız mal ve ürünlerin hedefe belirtilen süreler içinde ulaşamaması gibi nadir görülebilecek durumlar için de talep etmeniz halinde sigortalı taşımacılık ve ihracat faaliyetlerimizden en uygun fiyat seçenekleri ile yararlanabilirsiniz. İşletmenizin tüm ticari faaliyetlerinde maliyet bakımından en uygun seçenekleri değerlendirerek karayolu ihracatı yapabilmeniz için gerekli tüm kapsamlı bilgileri, kurumsal internet sitemiz üzerinde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak öğrenebilirsiniz.